Doorbreek silo's en creëer samen documenten

Schrijf en review gezamenlijk documenten binnen je afdeling organisatie en in de keten. PageHub helpt je het schrijfproces te verkorten en stimuleert samenwerken.

Vraag demo aan

Schrijf gezamenlijk binnen een keten

Samenwerking tussen oliemaatschappijen is één van de speerpunten vandaag de dag binnen de industrie. Naast digitale transformatie zien we dat het delen van data steeds meer toeneemt. Er moeten nog wel de benodigde hobbels worden genomen, maar de industrie maakt progressie. PageHub stimuleert organisatie binnen de olie- en gasindustrie om samen content te schrijven door het ondersteunen van schrijfprocessen met ons collaboratieve schrijfplatform. Hiermee ben je in staat om met grote groepen mensen te Schrijven, Reviewen en Goedkeuren. Doorbreek de silo-gedachte ook en start met efficiënt samenwerken binnen je keten.

  • Communiceer binnen de keten op één platform
  • Richt schrijfprocessen in voor de gehele keten
  • Ons collaboratief schrijfplatform 'kills' de silo-gedachte

Hoe helpt PageHub bij het schrijfproces

Uitgebreide documenten schrijven is een tijdrovende klus. Je bent gebaat bij ondersteuning die tijd bespaart, kwaliteit van je informatie borgt en informatie kan hergebruiken. PageHub ondersteunt je op deze drie vlakken. Tijd bespaar je door gebruik te maken van templates, een schrijfproces dat je begeleidt, een contentbibliotheek om je informatie te hergebruiken en taakmanagement. Hierdoor krijgt de juiste persoon de juiste taak op het juiste moment en blijf je in controle over je schrijfproces. Kwaliteit borg je door een goed rechten- en rollensysteem te combineren met een workflow. Hierbij kun je de juiste mensen laten schrijven, reviewen en goedkeuren. Regel je het schrijfproces goed en efficiënt in, dan bespaart dit tijd in de organisatie en uiteindelijk dus ook geld.

  • Bespaar tijd door een efficiënt schrijfproces in te richten
  • Hergebruik informatie met een content bibliotheek
  • Rechten, rollen en een workflow borgt datakwaliteit

Hoe wij bijdragen
binnen de industrie

Binnen bedrijven is het belangrijk dat de kwaliteit van informatie geborgd wordt. Om data- en informatiekwaliteit te kunnen borgen zijn een aantal factoren van belang: een goed rechten en rollensysteem, taakmanagement om tijd te besparen en verantwoordelijkheden neer te kunnen leggen, workflows en procesmanagement en als laatste een content bibliotheek om informatie te kunnen hergebruiken. Daarnaast geeft een content bibliotheek de medewerkers verantwoordelijkheid over teksten (eigenaarschap). Deze vier factoren bepalen een groot deel van de kwaliteit van je data en informatie. PageHub ondersteunt bedrijven om op een gestructureerde manier de beste kwaliteit informatie te creëren, updaten en te beheren. Dit doen wij niet alleen binnen je bedrijf, maar vooral ketenbreed.

  • Bespaar tijd en geld door efficiënter te schrijven
  • Borg data en informatiekwaliteit van je documenten
  • Betrek de keten in het schrijfproces
Probeer PageHub gratis 30 dagen uit!
Ontdek Pagehub