PageHub biedt een transparant raamwerk voor al je beleid

Of je nu jaarplannen, beleggingsraamwerken of internal audit reports schrijft, PageHub zorgt voor een strak en helder schrijfproces met het oog op compliance.

Vraag demo aan

Hoe maak je een goed financieel raamwerk

Financiële producten worden gebruikt door verschillende partijen, denk hierbij aan Banken, Verzekeraars, Pensioenfondsen en Beleggingsfondsen. Om helderheid te krijgen in risico's, worden onder andere raamwerken en richtlijnen geschreven. Bij het opzetten van een operationeel risico raamwerk, worden onderwerpen besproken, zoals de governance, risk assessments, loss database, risk indicatoren en risk rapportages. Om een goed financieel raamwerk te maken is het belangrijk om de juiste afdelingen te betrekken om zodoende draagvlak binnen de organisatie te creëren.  Om in de praktijk succesvol te zijn, dient het raamwerk in de diverse bedrijfsprocessen binnen de gehele organisatie te worden geïmplementeerd en geaccepteerd.

  • Creëer inzicht en transparantie voor iedereen
  • Voor goed compliance management zijn processen essentieel
  • Vereenvoudig het proces van risk en controle

Hoe helpt PageHub bij het schrijfproces

Informatie uit diverse disciplines over beleid, risico’s en wetgeving, producten en diensten, wordt met PageHub samenhangend in verband gebracht en op geavanceerde wijze gevisualiseerd via ons platform. Wijzigingen in schrijf- en reviewprocessen kunnen sneller en risicolozer worden doorgevoerd. De eenduidige en consistente borging en communicatie leidt tot transparantie en vereenvoudigt het afleggen van verantwoording aan in- en externe toezichthouders.

  • Voldoe aantoonbaar aan wet- en regelgeving
  • Traceerbaarheid van gebruikersactiviteiten
  • Borg data- en informatiekwaliteit via ons platform

Hoe wij bijdragen
binnen de industrie

Binnen de financiële sector worden dagelijks tal van complexe documenten geschreven. Of dit nu risk assessments, analyses, financial reports of richtlijnen zijn, PageHub ondersteunt je bij het schrijven hiervan. Ook kun je complete hypotheekofferte trajecten schrijven in PageHub. Het proces in PageHub ondersteunt hypotheekaanvragen en geeft de juiste afdeling de juiste taak via de ingebouwde workflow. Daarnaast heb je de mogelijkheid om data uit externe systemen te koppelen aan PageHub.

  • Vereenvoudig de communicatie rond schrijfprocessen
  • Creëer inzicht in de impact van risico's
  • Koppel PageHub aan je bestaande processen
Probeer PageHub gratis 30 dagen uit!
Ontdek Pagehub