Schrijf met Partners aan een ontwerp document in één applicatie.

Maak een software design met Partners in één applicatie. Hierdoor houd je overzicht en controle over de verschillende partijen.

Vraag demo aan

Hoe schrijf je een goed ontwerp document

Ontwerp documenten helpen je feedback te krijgen voordat je een hoop tijd verspilt aan het implementeren van de verkeerde oplossing of de oplossing voor het verkeerde probleem. Begin hierbij om iedereen die aan het project werkt, een deel te laten zijn van het ontwerpproces. Maak de projectleden verantwoordelijk voor hun deel van de content. Overweeg gespecialiseerde reviewers (zoals SRE's en security engineers) toe te voegen voor specifieke aspecten van het ontwerp. Tenslotte vermijd ruzie en discussies die uit de hand lopen. Dit kun je beter tijdens een vergadering oplossen.

  • Maak engineers verantwoordelijk voor teksten
  • Geef reviewers een tijdslimiet voor hun feedback
  • Behandel ontwerp documenten als een levend document

Hoe helpt PageHub bij het schrijfproces

Een ontwerp document is succesvol als de juiste ROI van werk is bereikt. Omdat het schrijfproces leidend is in de totstandkoming van het document, kun je schrijvers en reviewers aan elkaar koppelen per tekstdeel in het document. Projectleden worden niet afgeleid, omdat ze alleen toegang hebben tot hun taken. Hierdoor kun je efficiënter en sneller schrijven, reviewen en goedkeuren. De projectleider houdt gemakkelijk overzicht op het document, de voortgang en de discussies die er gevoerd worden. Is er extra aandacht nodig voor een bepaald onderwerp, kun je dit sneller detecteren om bijvoorbeeld een extra vergadering in te lassen.

  • Maak projectleden verantwoordelijk voor teksten
  • Werk parallel aan onderwerpen in het document
  • Geeft ruimte voor discussie per onderwerp

Hoe wij bijdragen binnen de industrie

Binnen de industrie 'communicatie en service providers' wordt veel samengewerkt en met name voorbij onze landgrenzen. Samenwerking en met name het communicatieaspect hierbij, zorgt voor een verhoogd risico op ruis. Door de juiste schrijf tool te gebruiken kun je communicatielijnen verkorten. Daarnaast kun je met de juiste rechten en rollen, het juiste schrijfproces, genoeg handvatten geven aan medewerkers, partners, leveranciers en klanten om tot een goed document te komen. Doordat de tool ook de communicatie verzorgd, maakt het niet uit of je klanten werkzaam zijn aan de andere kant van de wereld met verschillende tijdszones.

  • Sneller opleveren van documentatie
  • Minder tijd kwijt zijn aan schrijven en reviewen
  • Minder frustraties door begeleidend schrijfproces
Probeer PageHub gratis 30 dagen uit!
Ontdek Pagehub